Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Saskia

Rotterdam

Piano leren spelen in Rotterdam

Muziek

Piano

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 22,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De lessen hebben een klassieke basis, maar er is ook ruimte voor pop-, rock-, jazz- en musicalmuziek. Ik gebruik bestaande lesmethodes, waarbij ik kijk welke het best bij je past. Naast de methode is er natuurlijk ook ruimte voor eigen ideeën. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, klank en ontspanning. Natuurlijk wordt er ook geoefend hoe je thuis het meest efficënt kunt studeren. Regelmatig oefenen is zeer belangrijk!

Saskia

Over

Al sinds het eerste jaar van mijn studie ben ik werkzaam als pianodocent: eerst aan de muziekschool te Zierikzee, later in Middelburg en als freelancer op veel verschillende plekken. Ook werkte ik enige tijd bij de SKVR te Rotterdam, maar besloot enkele jaren geleden alleen nog les te geven in mijn eigen praktijk, omdat ik het individuele contact met de leerling belangrijk vind. Dit laatste is veel moeilijker in een les met meerdere kinderen tegelijk. Wel vind ik het belangrijk om te leren samenspelen!

Opleider:

Saskia Boon Pianopraktijk

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.