Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Serdar

Rotterdam

Personal Training. Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde, Geen ervaring vereist

Leeftijd:

21 - 65 jaar

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 65,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Onze personal trainers stellen persoonlijk fitnessprogramma's voor u samen en begeleiden u om uw doelen te bereiken. Uw doelen kunnen zijn om vet te verliezen, uw conditie te verbeteren en spiermassa op te bouwen. Uw professionele en persoonlijke doelen worden ondersteund door onze gecertificeerde en ervaren persoonlijke coaches.
In slechts 12 weken heb je verbluffende en gegarandeerde resultaten.
Onze benadering voor persoonlijke training in Rotterdam of online is altijd wetenschappelijk onderbouwd en past zich aan uw ontwikkelingen aan naarmate u vordert. Omdat we alleen werken met gecertificeerde en geaccrediteerde fitness- en gezondheidsprofessionals in ons team. Je hebt een allround ondersteuningssysteem om je uitdagingen te overwinnen. Het resultaat is dat u spiermassa wint, vet verliest en uw conditie verbetert. Plan een gratis gesprek om over uw doelen en plannen te praten. We zullen u begeleiden naar de juiste personal trainer-optie die bij u en uw levensstijl past.

Serdar

Over

Sport was iets waar ik op jonge leeftijd altijd mee bezig was, waar ik mijn drive, identiteit en nederigheid vind. Ik heb me altijd geduwd gevoeld om te evolueren en heb mijn best gedaan om continu te leren, mijn vaardigheden te verbeteren en mezelf te verbeteren. Wat ik als coach wil bereiken, is om mijn klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en het dagelijkse leven. Op mijn 23ste ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb Motifaith Personal Training en Coaching in 2013 opgericht in Rotterdam, ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik niet alleen mijn klanten heb geholpen met het verbeteren van hun levensstijl, maar ik heb ook veel trainers geholpen met het starten van hun carrière. Het bedrijf dat ik heb opgericht, Motifaith, gebruikt een persoonlijke training en coaching benadering om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden.

Opleider:

Motifaith Personal Training & Coaching

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.