Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Baukje

Rotterdam

Personal training FITTRR

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 43,75

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Personal training is niet alleen weggelegd voor beroemdheden. Het biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen die niet goed weet hoe hij zijn doel moeten bereiken, of mensen die op zoek zijn naar een duwtje in de rug. Waarom (onbewust) geld doneren aan een sportschool, zonder werkelijk stappen te maken richting een gewenst resultaat? Personal training is een effectieve manier van trainen, onder persoonlijke begeleiding, met als doel gezonder leven.

Baukje

Over

Vanuit de droom om kennis en passie voor gezondheid te delen, en mensen te helpen naar een gezondere levensstijl, heeft Baukje Fittrr opgericht. Haar liefde voor bewegen ontstond al op jonge leeftijd. Vanuit een wens om ook les te geven, startte Baukje een studie aan de Sport Academie in 2004. Naast haar opleiding tot docent werd Baukje vrij snel actief in de fitnessbranche. In 2006 werd ze werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer. Ook gaf ze tal van groepslessen zoals aerobics, spinning, body pump etc.

Opleider:

FITTRR

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.