Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ania

Den Haag

Personal training Den Haag

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 61,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij personal training draait alles om jou en je doelen. Iedere training is op maat gemaakt, uitdagend en verantwoord maar ook leuk, want dat is net zo belangrijk! Ik ben gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en let erg op het uitvoeren van de juiste techniek in combinatie met de juiste trainingsmethode die past bij jouw doelen en fysieke gesteldheid.

Ania

Over

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met het geven van personal training in Den Haag/Scheveningen, heb ik gezien hoe belangrijk het is om een deskundige coach te hebben die er voor zorgt dat je veilig traint, je techniek optimaal is, je voeding in orde is en de trainingsvorm past bij de doelen die je wilt behalen.
Ik geloof dat door middel van het coachen en het inspireren van vrouwen om ze kleine aanpassingen in hun dagelijks leven te laten maken, ze geweldige en blijvende resultaten kunnen behalen.

Opleider:

Your Fitness Coach

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.