Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Maartje

Den Haag

Patisseriecursus

Eten & Drinken

Bakken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 91,65

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Neem deel aan onze 3-daagse cursus Patisserie om de fijne kneepjes van het vak te leren. Elke les behandelt een ander onderwerp: taarten & gebak, kleine patisserie en chocolade. De les start met een theoretische uiteenzetting van het onderwerp, waarin onder andere de ontstaansgeschiedenis, kooktechnieken, warenkennis en andere zaken aan bod komen. Vervolgens ga je zelf in kleine groepjes aan de slag en brengt u al het geleerde in de praktijk.

Maartje

Over

Keizer Culinair moet voor mij de plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, of je nou een mooi avondje in Rotterdam in onze kookschool bent of je ergens anders bij ons bevind. Dit is de absolute reden dat ik Keizer Culinair ooit opgericht heb. Ik haal een groot genoegen uit lange tafels , goede gesprekken en mooi authentiek eten. Een goed glas wijn in dit geheel vind ik ook erg belangrijk. Mijn optimale dag is er 1 waar ik halverwege de dag een stuk langs de Amstel kan fietsen om onderweg te stoppen voor een mooie lunch. Dit zijn ook de beste momenten voor eventuele (culinaire) inspiratie. Ook haal ik inspiratie uit mijn collega’s die het warme deken gevoel samen met mij proberen uit te dragen.

Opleider:

Keizer Culinair

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.