Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Maartje

Den Haag

Paris Bistro

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wie aan Frankrijk denkt, denkt aan Parijs, baguettes, kaasjes en lekkere wijn. Frankrijk is hèt land van de romantiek en de gastronomische keuken. Hier wordt getoverd met simpele ingrediënten zoals boter, kaas en eieren. Fransen weten als geen ander een perfecte sfeer te creëren tijdens een diner. Lekker knus en gemoedelijk. Rode wijn, kaarslicht en de smaak van de liefde. Bon appétit!

Maartje

Over

Keizer Culinair moet voor mij de plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, of je nou een mooi avondje in Rotterdam in onze kookschool bent of je ergens anders bij ons bevind. Dit is de absolute reden dat ik Keizer Culinair ooit opgericht heb. Ik haal een groot genoegen uit lange tafels , goede gesprekken en mooi authentiek eten. Een goed glas wijn in dit geheel vind ik ook erg belangrijk. Mijn optimale dag is er 1 waar ik halverwege de dag een stuk langs de Amstel kan fietsen om onderweg te stoppen voor een mooie lunch. Dit zijn ook de beste momenten voor eventuele (culinaire) inspiratie. Ook haal ik inspiratie uit mijn collega’s die het warme deken gevoel samen met mij proberen uit te dragen.

Opleider:

Keizer Culinair

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.