Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Serdar

Rotterdam

Outdoor Training

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

21 - 65 jaar

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 11,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We geven verschillende soorten lessen:
- Personal Training (buiten en binnen)
- Duo Training (buiten en binnen)
- Small Group Training (buiten)

Uw professionele en persoonlijke doelen worden ondersteund door onze gecertificeerde en ervaren persoonlijke coaches.
In slechts 12 weken heb je verbluffende en gegarandeerde resultaten.
Onze benadering voor persoonlijke training in Rotterdam of online is altijd wetenschappelijk onderbouwd en past zich aan uw ontwikkelingen aan naarmate u vordert. Omdat we alleen werken met gecertificeerde en geaccrediteerde fitness- en gezondheidsprofessionals in ons team. Je hebt een allround ondersteuningssysteem om je uitdagingen te overwinnen. Het resultaat is dat u spiermassa wint, vet verliest en uw conditie verbetert.

Buiten bieden wij kleine groepstrainingen aan. Personal Training en Duo Training in het park of bij u op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en gratis consult.

Serdar

Over

Sport was iets waar ik op jonge leeftijd altijd mee bezig was, waar ik mijn drive, identiteit en nederigheid vind. Op mijn 23ste ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb Motifaith Personal Training en Coaching in 2013 opgericht in Rotterdam, ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik niet alleen mijn klanten heb geholpen met het verbeteren van hun levensstijl, maar ik heb ook veel trainers geholpen met het starten van hun carrière. Het bedrijf dat ik heb opgericht, Motifaith, gebruikt een persoonlijke training en coaching benadering om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden. Samen hoop ik toe te werken aan een leven waar je geen minuut van wilt missen! Zie je daar, Serdar

Opleider:

Motifaith Personal Training & Coaching

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.