Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Violetta

Rotterdam

Opleiding coupeuse

Mode & Design

Naailes

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen, Workshops

Niveau:

Beginner, Gevorderde, Geen ervaring vereist

Leeftijd:

6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 60,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Ensaid opleiding is een gedegen coupeuse opleiding, waarbij 4 boeken uitgewerkt moeten worden tot coupeuse (modinette, costumière, tailleuse en coupeuse).
Bij het vak tailleuse komt er het boek ”Stoffen en warenkennis” bij.
Na het volgen van een onderdeel is er de mogelijkheid om d.m.v. een examen in het bezit te komen van een officieel Ensaid-diploma.
Na het behalen van je coupeuse diploma kan je nog verder tot aan coupeuse lerares. Je krijgt dan nog 4 boeken modiste, handwerkontwerpster, coupeuse leidster en als laatst lerares.
Met dit diploma is het mogelijk om zelf les te gaan geven voor de Ensaid.

Modinette
Het tekenen van de basispatronen om zelf eenvoudige dames-, kinder- en vrijetijdskleding te kunnen maken. Tevens eenvoudige werkstukjes zoals zakken, halzen afwerken, ritsen inzetten enz. In dit boek starten we met borduren van verschillende steken, tappisserie, platborduren en smocken.

Costumière
Uitbreiding van de stof modinette. Het tailleren en figuuraanpassingen word

Violetta

Over

Ensaid modevakschool Rotterdam is gevestigd in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Dit betreft een particuliere modevakschool, die opleidingen verzorgt in alle facetten in zowel dames- als herenmode. Het is gedurende vier jaar een tweedaagse opleiding en bestaat uit verschillende modules. De modules zijn Modinette, Costumière, Tailleuse en Coupeuse/coupeur. Inbegrepen zijn de extra modules modetekenen. Diploma’s worden per module behaald.

Opleider:

Ensaid-modevakschool-rotterdam

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.