Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bart

Den Haag

Online gitaarles

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bart helpt je met een duidelijke en gestructureerde aanpak je doel in haalbare stappen te bereiken. Hierbij richt hij zich op de individuele mogelijkheden en wensen van de leerling. Met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van gitaarles weet Bart precies welke gitaarmethodes er zoal bestaan en welke het beste bij jou en je wensen past. Hierdoor krijg je uiterst effectief les, en zul je in korte tijd vooruitgang boeken!
Naast gitaarles geeft Bart ook ukelele les. Meer hierover op de websites: www.bartvanosch.net en www.online-gitaarles.com.

Bart

Over

Bart van Osch is gediplomeerd gitaardocent met een ruime ervaring in het geven van gitaarlessen aan beginners en gevorderden in alle leeftijden.
Naast klassiek gitaar speelt Bart in zijn uitvoerend werk ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart werkt met 10 lessenkaarten en hanteert vaste tarieven, deze zijn gebaseerd op de richtlijnen uitgegeven door vakbond voor professionele musici (NTB)

Opleider:

Bart van Osch

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.