Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Hennie

Den Haag

NLP en coaching

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

NLP

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 85,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mensen leren spelenderwijs al op jonge leeftijd op een automatische en natuurlijke manier denken. Door je eigen manier van denken gedraag je je op een bepaalde manier. Sommige gedachten die vroeger nuttig werkten kunnen nu belemmerend werken.
NLP zorgt voor een nieuwe kijk op de werkelijkheid. Een nieuwe kijk geeft nieuwe mogelijkheden om je doelen te bereiken. NLP zorgt voor nieuwe communicatieve vaardigheden zodat de communicatie met anderen effectiever verloopt. NLP leert je minder snel te oordelen. Zowel over jezelf als over anderen.

Hennie

Over

Ik ben Hennie Tjassens en jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Ik ben gecertificeerd faalangstreductie trainer. Ik heb een deelcertificaat orthopedagogiek, op het gebied van sociale emotionele ontwikkeling van het kind. Ik ben gecertificeerd NLP Master en NLP Coach. Naast deze werkzaamheden maak ik spellen ten behoeve van de sociale emotionele ontwikkeling van kinderen. Een aantal spellen zijn inmiddels uitgegeven door Kwintessens Uitgevers.

Opleider:

Praktijk Inside out

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.