Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Linda

Schiedam

Naailessen, patroontekenlessen, workshops & online leeromgeving

Mode & Design

Naailes

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen, Workshops

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Bij de docent thuis, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 22,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Zelf kleding maken is leuker en eenvoudiger dan je wellicht denkt. Plus je vervaardigd een uniek kledingstuk, wat je volledig aan je eigen wensen kunt aanpassen.

Eventueel kun je ook zelf je patronen leren tekenen. Hierdoor hoef je geen standaard patronen meer te gebruiken die je keer op keer moet aanpassen. Omdat er altijd wel iets niet klopt, omdat we nu eenmaal geen van allen standaard zijn! Het maken van je eigen kleding zal dan ook vele malen leuker worden.

Is naailessen volgen of zelf leren patroontekenen net een stapje te veel. Dan zijn er ook diverse workshops waaraan je kunt deelnemen. Geschikt voor alle niveau's en altijd met een resultaat aan het eind van de workshop.

Ga je liever zelfstandig aan de slag op een tijdstip dat het jou uitkomt en waarvoor je de deur niet uit hoeft. Dan zijn er ook nog lessen te vinden in onze online leeromgeving.

Ofwel we zijn van velen markten thuis. Kies wat bij jou het beste past.

Linda

Over

Ongeveer 13 jaar geleden vroeg een toenmalige vriendin aan mij ‘Wil jij me leren naaien, het lijkt me zo leuk’. Natuurlijk wilde ik dat. Samen spraken we af dat ze 1 x per 2 weken bij mij thuis kwam zodat ik haar kon leren omgaan met de naaimachine. Achteraf gezien is dit de start van mijn modevakschool geweest. In 3 MAVO wist ik al dat ik naar de Modevakschool wilde en zo ging ik er 2 jaar later dan ook heen. Er was geen twijfel over mogelijk. Na afloop van mijn opleiding was er in de Mode nagenoeg geen werk en kon ik kiezen tussen werkeloos thuiszitten of ergens de telefoon opnemen. Ik deed dus het laatste, want net zoals ik geen stilzitter ben, ben ik ook geen thuiszitter, en verdiende mijn sporen in administratieve en secretaresse banen. Na 10 jaar begon het toch weer te kriebelen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In de avonduren ging ik weer naar school, om mijn kennis van het naaivak weer op peil te brengen. Praktijkervaring deed ik op tijdens mijn baan bij Expresso Fashion, waardoor ik lekker eigenwijs alle tips en trics die ik leerde in de confectie industrie kon combineren met de kennis die ik op deed bij mijn maatwerk kleermaaksters opleiding. Hierdoor werd naaien voor mij buiten technisch ook gemakkelijker en sneller. Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden. Any Dress, workshops en naailessen Inmiddels werk ik alweer jaren full time in mijn eigen Modevakschool/ Maatwerkatelier, waar ik mijn passie en enthousiasme op jullie over breng. Waar ik jullie kennis laat maken met kleur- en stijl, waar ik jullie leer via naailessen, workshops, patroontekenlessen, mijn patronenservice of maatwerkopdrachten tot je recht te komen en te stralen. En Oja, laten we vooral ook niet vergeten dat dit alles niet mogelijk is zonder mijn manlief (steun en toeverlaat), zonder af en toe een heerlijk kroel van onze zwart-witte viervoeter Poes Smoezel en de inspiratie, motivatie en soms kritische noten van een 2 tot 3 tal hele lieve vriendinnen.

Opleider:

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.