Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Laura

Rotterdam

Naailes bij The Final Stitch

Creativiteit, Mode & Design

Naailes

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met naaien of niet, met ieder niveau kan je terecht bij de lessen. De lessen zijn dan ook gemixt en ieder volgt zijn eigen pad. Iedereen is tijdens de les bezig met zijn of haar eigen project. Je kiest zelf iets wat je wil maken. Uiteraard krijg je hulp bij het kiezen van een geschikt eerste project, of een project dat past bij wat je al kan en nog wilt leren.

Laura

Over

Ik ben Laura en maak graag zelf mijn kleding! In 2010 heb ik mezelf leren naaien, beginnend met een simpel shirt in een lastige stof (dat kan ik jou dus nu besparen) tot zelfontwerpen broeken en winterjassen. De kennis die ik nodig had heb ik opgedaan via uren informatie verzamelen via blogs, boeken en naaicursussen.
Omdat ik graag andere mensen ontmoet die net zo enthousiast zijn over naaien en alles wat daarmee te maken heeft ben ik naailessen gaan geven. Juist omdat ik mezelf heb leren naaien kan ik je goed op weg helpen als je net begint. Ik voorzie je van tips en denk met je mee.

Opleider:

The Final Stitch

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.