Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Robbert

Voorburg

Muziek Productie Voorburg

Muziek

Muziek productie

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 30,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De cursus Muziek Productie is er één voor de echte creatievelingen. Bij deze cursus worden alle kaders van de baan gegooid. Hier leer je alle instrumenten bespelen die je wilt (Keuze uit drums, basgitaar, piano, percussie, gitaar en eventueel zelfs zangtechniek). Op hetzelfde moment zul je kennis maken met het muziekprogramma Cubase, een softwarematige multi-track recorder waarmee je verschillende partijen van een eigen muzikale productie omstebeurt opneemt om zo een volledige band ten gehore te kunnen brengen waarvan jij alle instrumenten bespeelt.

Robbert

Over

Robbert Kreeg vanaf zijn 5e jaar Piano les van "Ome" Koos Wessels. Op het zelfde moment pikte hij zijn vaders gitaar in. Op zijn 11e jaar begon hij te componeren op een multitrack recorder die hij voor zijn verjaardag had gekregen en begon hij instrumenten van over de hele wereld te verzamelen en te bespelen. Sinds 2014 is Robbert als freelancer privé muziekleraar werkzaam aan huis en bij verschillende muziekscholen in Den Haag en omstreken, waaronder Haenen muziek op de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg en YMCA, Scheveningen.

Opleider:

Robbert Blok

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.