Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Tal

Rotterdam

Moderne Dans @Talvandansen

Theater, zang & dans

Ballet

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 14,08

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Moderne dans is een verzamelnaam voor eigentijdse danstechnieken. De basistechnieken stammen af van de eerste helft van de twintigste eeuw, maar er worden nog steeds nieuwe technieken ontwikkeld. Ieder docent geeft zijn/haar les een eigen kleur door het gebruik van uiteenlopende muziekstijlen en combineren van technieken. Belangrijke elementen bij moderne dans zijn: het gebruik van zwaartekracht, dynamiek, flow en adem. Door verschillende moderne danstechnieken te combineren verdiep je je kennis en word je fysiek uitgedaagd. Langere danscombinaties verbeteren je opnamevermogen en vergroten je zeggingskracht in dans. Je wordt bewuster van je houding en vergroot je bewegingsmogelijkheden.
Lessen vanaf 16+.

Tal

Over

Tal Sofer (M.A.Ed) is in Israël geboren. Ze is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie als docent klassiek ballet en moderne dans en aan Codarts Hogeschool voor de kunsten als Master kunsteducatie. Als docent (was en) is ze verbonden aan Albeda Dans College, Buitenkunst, Hofplein Rotterdam, MBO Theaterschool, Theater Havo/Vwo, Kunstgebouw Rijswijk, SKVR, VAK Delft, Noes Fiolet Studio's en vele andere. Daarnaast verzorgt ze haar eigen balletlessen en dansworkshops onder de naam Talvandansen.

Opleider:

Talvandansen

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.