Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Joyce

Rijswijk

Mindfulness workshop, cursus of coaching

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 5,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wil je een keer kennismaken met mindfulness, kom dan een keer op de meditatieavonden of workshop !
Als je kennis hebt gemaakt met mindfulness en je bent enthousiast geworden, dan kun je je opgeven voor de 8 weekse training. Dit is een intensieve training waarin het belangrijk is dat je thuis oefent. Het oefenen is een belangrijk onderdeel van de training, omdat er dan daadwerkelijk iets verandert in de hersenen. Het is wetenschappelijk bewezen dat mindfulness veranderingen maakt in ons brein. Maar dan is het wel van belang dat je veel oefent.

Joyce

Over

Mijn naam is Joyce van den Berg en ik ben ruim 20 jaar bezig met het begeleiden en verzorgen van mensen in verschillende doelgroepen. Ik heb met geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen en volwassenen gewerkt. Ik heb een aantal jaar stervensbegeleiding gedaan. Nu werk ik met kinderen op een BSO en doe dat met veel passie en plezier. Dit doe ik 12 uur per week, zodat ik genoeg tijd overhoud om me bezig te houden met mijn praktijk.

Opleider:

Mindfulness enjoy(ce)

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.