Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Petrica

Rijswijk

Mindfulness training of workshop

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mindfulness is een bewezen manier om meer in het NU te leven. We razen door het leven op de automatische piloot en door Mindfulness te beoefenen leef je je leven alsof het er echt toe doet, bewust in het NU, namelijk in dit moment. Mindfulness is meer dan alleen maar een goed idee. Het is een manier van ‘zijn’ die persoonlijke betrokkenheid en beoefening vraagt om de gunstige effecten ervan te ervaren. Voorbeelden van gunstige effecten zijn: meer bewust, betere aandacht, minder piekeren en oordelen, minder stress, pijnvermindering, relaxatie, meer positieve emoties, meer verbonden met anderen, ontwikkelen van empathie, meer spiritueel betrokken.

Petrica

Over

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan uit mijn belangstelling voor het bewegen van het menselijk lichaam. Ik zie dit als een breed begrip: van een peuter achter een poppenwagen tot een senior achter een rollator en van een recreatief rondje fietsen tot een topsporter. Het boeit me elke dag. Daarnaast ben ik als atletiektrainer, ook actief betrokken bij bewegen, met name recreatief en prestatief bewegen van een aantal zeer gemotiveerde atleten. Een voor een hebben zij een eigen doel die zij nastreven en ik begeleid hen daarbij met veel plezier.

Opleider:

Fysiotherapie en Training Klaroenstraat

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.