Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marc

Rijswijk

Mindfulness in Rijswijk

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 85,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

"Joy comes from appreciating every moment."

Een stabiele basis van rust en vertrouwen vinden...
Om leren gaan met veel gedachten en lastige emoties...
Meer vreugde en plezier in je leven...
Misschien zit je gewoon even niet lekker in je vel….
Of zoek je rust in je hoofd….
Of misschien heb je het even wat zwaarder op dit moment en worstel je met veel stress, een burn-out, depressie, angst of pijnklachten.

Mindfulness biedt je een andere manier om hiermee om te gaan. Het helpt je contact te maken met een stabiele basis van rust en vertrouwen. Door los te laten komt er vaak als vanzelf een stukje ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf en om te genieten van het leven.

We gaan acht weken intensief aan de slag met de MBCT training die ontwikkeld is aan de Universiteit van Oxford (MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy). Deze training combineert eeuwenoude tradities met de moderne wetenschap van de cognitieve psychologie. Van dit programma is wetenschappelijk aangetoond dat het de kwaliteit van leven verbetert bij onder andere stress, burn-out, depressie en pijnklachten.

Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio opnames.

Marc

Over

Mijn naam is Marc van Heyningen en ik ben mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper, docent, vader, partner en nog veel meer…. Maar vooral ben ik er ook om jou verder op weg te helpen naar een leven van innerlijke stilte, vreugde en vertrouwen.
Ik heb zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Ik begrijp hoe je je voelt.
Ik weet ook hoe het is om er weer uit te stappen. Deze ervaring gebruik ik graag om jou te begeleiden met datgene waar jij tegenaan loopt in je leven.

Opleider:

Silenz

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.