Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Chantal

Rijswijk

Mindfulness aandachtstraining

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Kinderen (tot 18 jaar)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 34,30

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bewuste aandacht ligt aan de basis van elke vorm van leren. ‘Mindfulness’, of het beoefenen van bewuste, gerichte aandacht, beïnvloedt het leren. Maar niet alleen het leren. Ook het zelfvertrouwen, de creativiteit, de compassie en het vermogen om op een goede manier taken uit te voeren en problemen op te lossen nemen toe. Het brein komt tot rust, de stressreacties nemen af. Er ontstaat rust. Rust en geconcentreerde aandacht. Bewuste Kids biedt mindfulness aan in de vorm van ´Aandacht werkt´.

Chantal

Over

Hoi! Mijn naam is Chantal, aangenaam kennis te maken. Ik ben de bedenker van Bewuste Kids. Ik ben getrouwd en mama van 7 kinderen in de leeftijd van 11-25 jaar. Drie van onze kinderen zijn via adoptie bij ons gekomen.
Tijdens mijn leven heb ik geleerd dat ik door het ontwikkelen van aandacht, balans en compassie het juiste gereedschap in handen heb gekregen om met uitdagingen, gedachten en emoties om te gaan. Ze geven me het inzicht en de vrijheid om op een vriendelijke manier te reageren. Dat geeft rust in mijn hoofd en veel vreugde.

Opleider:

Bewuste kids

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.