Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ria

Rotterdam

Make-up workshops

Mode & Design

Visagie

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 27,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Iedere workshop die je volgt bij VisagieWorkshops.nl is uitgebreid en duurt tussen de 2,5 en 3 uur. Onze professionele visagiste legt alles stap voor stap uit op iemand van je gezelschap. Zodra alles is uitgelegd, ga je zelf aan de slag met het kiezen en aanbrengen van de make-up. Zo leer je bij een make-up workshop precies welke make-up bij je past en zorgt voor een stralende look.

Wij geven ook workshops over kleur en haarstyling.

Alhoewel wij gevestigd zijn in Rotterdam, kunnen wij onze workshops in heel Nederland verzorgen.

Ria

Over

Het professionele beauty team van VisagieWorkshops.nl is sinds 2005 actief in deze leuke en uitdagende branche met verschillende beauty activiteiten. Honderden klanten gingen jou voor, voor wie VisagieWorkshops.nl een make-up workshop, een training haarstyling, workshop kleur of beauty team voor een event organiseerde. De reden.... die varieert. Van educatie tot entertainment en door naar een verwen-moment voor jouw personeel, klanten of gasten. Voor ieder moment of gelegenheid is er een geschikte en leuke beauty activiteit samen te stellen, waarin jouw wens centraal staat.

Opleider:

Visagieworkshops.nl

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.