Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Steven

Rotterdam

Looptraining voetbal

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Looptraining

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wanneer men aan looptraining voor voetbal denkt wordt er vaak gedacht aan een aantal sprintjes over het veld trekken. Maar dit is verre van wat een looptraining voor voetballers inhoudt. Als voetballer moet je lichamelijk goed ontwikkeld zijn om alle bewegingen tijdens trainingen en vooral wedstrijden technisch goed uit te voeren. Dit is van groot belang om blessures te voorkomen en om goede prestaties te leveren. Een goede looptraining biedt hier uitkomst in en focust op specifieke aspecten waar vaak niet aan wordt gedacht. Een goede looptraining voor voetballers is opgebouwd uit verschillende componenten om je algehele fysieke gesteldheid aanzienlijk te verbeteren en richt zich dus niet alleen op het sprintwerk.

De voordelen looptraining voor voetballers:
* Je wordt sneller en explosiever
* Je wordt wendbaarder op het veld
* Het vermindert de kans op blessures
* Je balans en coördinatie verbeteren
* Jouw fysieke gesteldheid neemt enorm toe

Lessen kunnen vanaf 9 jaar worden gevolgd.

Steven

Over

Ik ben Steven de Jesus, geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben Personal trainer en daarnaast geef ik sport specifieke loop- en krachttrainingen. Deze combinatie samen met mijn persoonlijke aanpak, oog voor (loop)techniek en trainingen op maat, zorgen ervoor dat ik jou als voetballer optimaal kan coachen.

Opleider:

Steven de Jesus

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.