Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Naomi

Den Haag

Loopbaancoaching

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoach

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 168,35

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Voor wie?
Ambieer je een andere wending in je leven en/of loopbaan, loop je vast in je huidige werksituatie, ontbreekt het je soms aan energie? Ben je op zoek naar meer balans? In mijn coachpraktijk begeleid ik mensen bij loopbaanvraagstukken, het (her) inrichten van hun levenspad en/of persoonlijk leiderschap.

Als loopbaan- en lifecoach ondersteun ik je in je bewustwordingsproces en help ik je nieuwe inzichten te verkrijgen. Ik stimuleer je concrete stappen te nemen om meer balans en voldoening in je (werkende) leven te krijgen.

De vraag naar loopbaancoaching is vaak de ‘ingang’ waarmee mensen zich bij mijn praktijk melden. Regelmatig spelen er echter ook onderliggende thema’s een rol. Ik benader een loopbaanvraagstuk dan ook vanuit een holistisch perspectief.
Ik geloof in ieders unieke talenten en de mogelijkheden om ieder moment van je leven te groeien. Wil jij (weer) in beweging komen en met vertrouwen en energie regisseur worden over je loopbaan en levensloop? Neem dan contact met mij op, je bent welkom voor een kennismakingsgesprek!

Voor wie?
Loopbaancoaching is er voor mensen die meer inzicht in hun werksituatie willen en met behulp van coaching willen werken aan een werksituatie die energie geeft. Bij loopbaancoaching gaat het over jouw persoonlijke verhaal en de vraagstukken die je daarbij hebt. Het is waardevol voor mensen die zowel binnen als buiten hun huidige werk op verkenning willen en daarbij ondersteuning zoeken. Ook voor zelfstandig ondernemers is loopbaancoaching mogelijk.

Wat houdt het in?
Tijdens persoonlijke sessies ondersteun ik je bij het inzichtelijk krijgen van wat jouw drijfveren, talenten en ambities zijn. We werken naar een helder en realistisch loopbaandoel passend bij de manier waarop jij je leven wilt inrichten. Welke stappen kun je nemen om meer werkplezier en balans te ervaren? Er wordt gekeken naar eventuele patronen en indien nodig werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je (zelf)vertrouwen.

Ik benader een loopbaanvraagstuk vanuit een holistische visie. Vaak spelen er ook andere aspecten en thema’s een rol bij een carrièrevraagstuk. Coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap is regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen en methodieken zoals: oefeningen, opdrachten, systemisch werk, voice dialogue én mijn intuïtie. Uiteraard stem ik hierbij af op hetgeen wat bij jou past en toegevoegde waarde heeft.

Regelmatig vormt de TMA Talentenanalyse onderdeel van een coachtraject om zo meer inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt zodat je jouw loopbaandoel hierop kan afstemmen. Naast het faciliteren in het verkrijgen van inzichten vind ik het belangrijk jou ook praktische handvatten mee geven over hoe deze inzichten te integreren in dagelijks leven.
Vanuit mijn eerdere werkervaring in recruitment- en HR functies binnen het bedrijfsleven weet ik de opgedane inzichten vanuit de coaching goed te vertalen naar de arbeidsmarkt. Op het moment dat het loopbaandoel helder is, is het ook mogelijk om verdere begeleiding te krijgen op het gebied van arbeidsmarktbenadering en solliciteren. Een loopbaantraject kan gecombineerd worden met sollicitatiecoaching.

Duur van een coachtraject.
Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk en de wensen bestaat een loopbaantraject uit 2 tot 10 sessies. Gedurende een looptijd van 1 tot 5 maanden. Aan het begin van het traject schatten we in hoeveel sessies er nodig zijn. Tussen de sessies (ca 1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail.

Mijn coaching wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoeften (maatwerk). Het kan zijn dat je behoefte hebt aan het doorlopen van een coachtraject, maar één of twee losse coachgesprekken is uiteraard ook mogelijk.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos) op mijn locatie in het centrum van Den Haag.

Naomi

Over

Ik geloof in ieders unieke talenten en de mogelijkheden om ieder moment van je leven te groeien!

Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen de bedoeling is een vervullend leven te leiden met energie en plezier. Je talenten te kennen én deze ook in te zetten. Werk speelt hierin een grote rol. Het is belangrijk is om in je loopbaan te investeren en regelmatig stil te staan bij je ervaring, drijfveren, ambities en de mate waarin je plezier hebt in je (werkende) leven. Dit gaat over persoonlijke ontwikkeling. Ik benader een loopbaanvraagstuk graag op een holistische wijze. Onderliggende en gerelateerde aspecten en thema’s die een rol kunnen spelen bij een loopbaanvraag krijgen de juiste aandacht in een coachtraject.

Ik ben Naomi, moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, gefascineerd door het leven, de levensloop van mensen en iemand die openstaat voor de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.
Graag begeleid ik je bij het verkrijgen van waardevolle inzichten en het inrichten van je (werkende) leven met de nadruk op het volgen van je hart. Als coach ondersteun ik mensen in het verkrijgen van inzicht en helderheid bij de thema’s die spelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken. Ik ben verheugd als ik mensen in beweging zie komen, wanneer ze met vertrouwen en energie weer de regie nemen over hun loopbaan en levensloop. En hierdoor meer balans en vervulling kunnen gaan ervaren.
Als coach kan ik je begeleiden bij loopbaan en levensloopvraagstukken, het nemen van nieuwe of andere stappen in je loopbaan, vraagstukken op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentmanagement of wanneer je vastloopt in je huidige werk.
Wil je meer informatie over mijn volledige opleidingsachtergrond en werkervaring?

Kijk dan op mijn website www.naomibarnouw.nl, hier treft je ook mijn Curriculum Vitae.

Opleider:

Naomi Barnouw

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.