Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Theo

Rotterdam

Loopbaancoach Theo in Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoach

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Vind het werk waar je van houdt in een tijd waarin de arbeidsmarkt en samenleving razendsnel veranderd. Theo de Roon is gespecialiseerd in re-integratie, outplacement en loopbaanwissel.
Theo de Roon is dé loopbaancoach van Rotterdam. Wanneer je moet re-integreren, van loopbaan wisselt of gewoon jouw loopbaan naar een hoger niveau wilt tillen, is Theo de Roon loopbaancoach Rotterdam de juiste keuze.

Theo

Over

Mijn drijfveer is mensen en bedrijven te helpen hun unieke talenten te ontdekken en te verzilveren in een leven dat bij hen en hun droom past. Kortom: waaraan verklaar jij de liefde? Ben jij geïnteresseerd om jezelf steeds opnieuw uit te vinden? Coaching bij alle vragen rondom privé, werk of bedrijf, rondom zingeving, biografie, worden wie je in wezen bent! Eigen persoonlijk leiderschap, balans in leven en werken, carrièreperspectieven, outplacement en overige loopbaan-, beroeps- en studierichtingkeuzes.

Opleider:

Theo de Roon

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.