Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Inez

Den Haag

Loopbaancoach in Scheveningen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoach

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 95,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In de loopbaanbegeleiding starten we met een intakegesprek waarbij we verkennen waar jouw precieze behoefte ligt. Waar ben je naar op zoek en op welke vragen heb je wél antwoord? Op basis daarvan stel ik een traject ‘op maat’ voor je samen. Wanneer dit nodig is help ik je om te ontdekken wat je drijfveren zijn, waar je écht enthousiast van wordt in je werk of loopbaan. Of zetten we assessment-onderdelen in zodat jij kunt bepalen waar jouw talenten liggen.

Inez

Over

Wat mij enthousiast maakt? Dat is als ik mensen kan helpen om te worden wie zij echt zijn: "Ken jezelf en vaar op je eigenheid in je leven, je relatie en je werk". Deze zin klinkt filosofisch maar ik merk in mijn werk dat dit uitgangspunt een grote praktische waarde heeft. Het biedt je immers de kans om meer uit de talenten te halen die je al in huis hebt. En voor organisaties zorgt het ervoor dat energie en menselijk kapitaal goed benut én uitgebouwd worden.

Opleider:

Loeper

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.