Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marjon

Den Haag

Loopbaancoach

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoach

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 125,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heb je behoefte eens vanuit een totaal andere invalshoek naar je kwaliteiten te kijken? Erachter komen waar jouw werk kick zit? Maak dan vandaag nog een afspraak om kennis te maken met Marjon Landheer, loopbaancoach in Den Haag. Zij kan je in enkele sessies op inspirerende wijze helpen om voor jezelf helder te krijgen waar jij voor gaat en lichtjes van in je ogen krijgt. Want ieder mens heeft recht op werkplezier. Daarvoor moet je jezelf wel goed kennen. Marjon haalt je bewust uit je comfortzone, uit je patroonmatige wijze van denken, want dat levert immers niets nieuws op.

Marjon

Over

Al van kinds af aan werd ik gefascineerd door mijn eigen voetstappen in het bedauwde gras of het vochtige zand. Met de eigenheid van deze voetafdruk kwam voor mij het eerste besef van het “unieke” van de mens. Een ieder heeft zijn eigen pad te lopen en dat doen wij ook allen. Een pad dat niet altijd mooi geplaveid blijkt te zijn en dat voor verwarring in ons leven kan zorgen. Dat roept vragen op als: “loop ik het juiste pad ” of “moet ik een andere richting op” en “welk pad hoort bij mij”. “Maak ik gebruik van mijn natuurlijke talenten, mijn volledig potentieel?” Zo komt er voor iedereen vroeg of laat een moment van bezinning met de daarbij behorende twijfels en vragen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Opleider:

Landheer&Zo

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.