Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Cathy

Den Haag

Logopedie Zeeheldenkwartier

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Logopodie

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Iedereen van jong tot ouder, wil graag goed spreken en begrepen worden. Communicatie is voor alle mensen even belangrijk. Helaas zijn er soms diverse problemen die zich kunnen voordoen bij de spraak,- en taalontwikkeling, het gehoor of de stem. Ook als Nederlands niet de moedertaal is, kan hulp nodig zijn.

Cathy

Over

In 1993 ben ik met veel plezier logopediepraktijk Zeeheldenkwartier / Centrum gestart in het gebouw 'Diemensie'. Daarvoor heb ik op diverse scholen voor Speciaal Onderwijs gewerkt in Den Haag. Tijdens mijn studie in Leiden heb ik in diverse praktijken en instellingen geleerd om als allround logopedist te werken. Het behandelen van kinderen van alle leeftijden en volwassenen is en blijft heel boeiend. Belangrijk is om als logopedist jezelf te blijven ontwikkelen mede door cursussen en workshops. Dit ben ik ook altijd blijven doen in binnen-, en buitenland.

Opleider:

Logopediepraktijk Zeeheldenkwartier

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.