Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dunya

Den Haag

Logopedie

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Logopodie

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Logopediepraktijk Taki is een praktijk met oog voor kwalitatieve zorgverlening en biedt u zorg op maat. Uw specifieke hulpvraag of hulpvragen worden in kaart gebracht en er wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld. Er is altijd ruimte voor samenwerking met andere disciplines die u ook zorg aanbieden. Logopediepraktijk Taki streeft er naar om aan uw hulpvraag te voldoen.

Dunya

Over

Mijn naam is Dunya Taki en ik ben de praktijkhouder van Logopediepraktijk Taki. Mijn visie op logopedie is dat voor het afleren van gewoonten en het jezelf aanleren van nieuwe gewoonten een hele grote intrinsieke motivatie vereist is. Mijn rol als logopedist is om je deels zelf te laten ontdekken wat je nodig hebt, want de oplossingen die je zelf vindt leveren nog sneller resultaat op. Ik ben een meertalige logopediste, want naast het Nederlands spreek ik ook Engels, Koerdisch, Farsi en Arabisch.

Opleider:

Logopediepraktijk Taki

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.