Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marina

Den Haag

Lifecoaching van Plukkie Geluk

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Lifestyle

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Coaching van Plukkie Geluk richt zich op alle lagen in je systeem, zodat gekende en ongekende talenten zich kunnen ontwikkelen. Je leert een positieve stemming bij jezelf op te roepen, beter om te gaan met irritaties en te achterhalen waar eventuele weerstanden vandaan komen. Sommige patronen hebben zich langzaamaan in je leven opgebouwd, en het kost tijd om deze om te buigen naar een nieuwe koers. Uiteindelijk gaat het erom dat je gelukkiger wordt en dat je in beweging komt door nieuwe inzichten en mogelijkheden. Jij bent in staat het leven zo vorm te geven dat het bij je past.

Marina

Over

Mijn naam is Marina Zuiderwijk (41 jaar) en ik coach en train mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Ik geniet samen met Fabian van onze 2 heerlijke dochters. Ik kom uit een warm Westlands gezin en ben de oudste van vijf kinderen. Mijn vader is mijn voorbeeld als het gaat om je hart volgen en je passie leven. Van mijn moeder heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je op sociaal gebied te blijven ontwikkelen.

Opleider:

Plukkie Geluk

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.