Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dana-Maria

Den Haag

Life coach in Den Haag

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Lifestyle

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 65,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Stel je voor dat jouw leven een schip is. Wie zou jij dan zijn? Zou je kapitein, matroos, dekzwabber, verstekeling of zelfs schipbreukeling zijn? Wat is de koers van je schip; welke richting vaar je uit? Is de koers helder en ben je aan het varen naar een aankomsthaven waar je je goed bij voelt? Samen gaan we na wat jouw succes in de weg staat en waar je naartoe zou willen. Met andere woorden, we zetten een koers uit naar de aankomsthaven die voor jou goed aanvoelt.

Dana-Maria

Over

Mijn naam is Dana-Maria Faneker en ik ben een Lifecoach met een missie om mensen kapitein te maken van eigen leven. Op mijn 19e levensjaar ben ik eigenlijk al begonnen met coachen. Zo heb ik onder andere gewerkt als skilerares, activiteitenbegeleidster en sport- en spel begeleidster. Ook was ik zeilinstructrice aan boord van grote zeilschepen, waar ik veel ervaring opdeed op het gebied van teambuilding. Tevens heb ik drie jaar gecoacht en getraind bij Greenpeace in rollenspellen, gespreks-, presentatie- en communicatietechnieken.

Opleider:

Dana-Maria

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.