Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bert

Capelle aan den IJssel

Lessen abstract figuratief

Beeldende kunst

Schilderen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

U krijgt begeleiding op maat omdat ik afstem op wat u zelf wilt maken. U kunt diverse technieken uitproberen. Er is veel lectuur aanwezig ter inspiratie (ook leerboeken). U maakt tijdens het maakproces kennis met compositie, lijnvoering, kleur, materiaalgebruik, licht, donker, voorgrond, achtergrond etc. Tegenstellingen maken een schilderij spannend. Ik streef ernaar dat mensen hun eigen schildershandtekening (manier van schilderen) en vormgevoel ontdekken en verder leren ontwikkelen. Ik werk met alle niveaus door elkaar. Men leert niet alleen van mij, maar ook van medecursisten. Regelmatig behandel ik groepsgewijs bepaalde lesstof.

Bert

Over

Ik ben geboren in Gouda en opgegroeid in de Krimpenerwaard (Lekkerkerk). Van 1982 tot 2006 was Rotterdam mijn verblijfplaats.
Bij diverse instellingen heb ik teken- en schilderlessen gevolgd, waaronder De Vrije Academie, en ik was regelmatig in Frankrijk te vinden om in de natuur te schilderen.
De natuur is en blijft een inspiratiebron voor mij. Het spanningsveld tussen realistisch en abstract heeft mij altijd geboeid.

Opleider:

Bert Vernooij

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.