Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ursula

Rotterdam

Leer Spaans bij Que aproveche! in Rotterdam

Vreemde talen

Spaans

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Online, Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij ¡Que aproveche! kun je cursussen Spaans in groepsverband of individueel volgen, zowel f2f op locatie, als middels interactieve online lessen. Er worden cursussen op verschillende niveaus aangeboden en de privélessen kunnen voor u speciaal op maat gemaakt worden. De lesmethode van ¡Que aproveche! is erop gericht om zich het Spaans zo snel mogelijk eigen te maken.

Ursula

Over

Ik ben een gediplomeerde en enthousiaste docente, met een jarenlange ervaring in het onderwijs. Ik heb Spaanse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en ben na mijn studie als secretaresse-vertaalster werkzaam geweest op een Zuid-Amerikaanse Ambassade in Den Haag. Vanaf die tijd heb ik ook cursussen Spaans voor volwassenen gegeven op het Laurenscollege en het Emmauscollege te Rotterdam. Ik vind dit zo leuk om te doen en besloot dat ik met mijn eigen bedrijf ¡Que aproveche!, Spaanse cursussen ging aanbieden.

Opleider:

Que Aproveche

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.