Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Annick

Rotterdam

La Causerie bij je Thuis - Wijnvignet SDEN1 cursus

Eten & Drinken

Wijncursus

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Beginner, Medior

Leeftijd:

21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 115,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Onder het motto La Causerie bij je thuis® organiseert La Causerie enkele leuke, goed verpakte en verrassende wijnactiviteiten. We hebben drie workshops voor je klaar staan, evenals het Wijnvignet.
Wijnvignet: tweedelige online cursus, in eigen tempo, met wijnen, hapjes, een afsluitend SDEN1-examen en diploma!

Zoals je van La Causerie kunt verwachten, staat ook deze online mini-wijncursus garant voor twee mooie avonden. Of middagen, want je kunt de cursus starten en onderbreken zodra je het wijnpakket met bijpassende hapjes in huis hebt.
Deze wijncursus bestaat uit twee delen, plus een online SDEN1-examen

Het eerste deel van de cursus kun je op elk moment bestellen en starten. Je ontvangt van ons een pakket (Proef!) met 6 wijnflesjes en enkele bijpassende hapjes, een cursusboekje plus een link naar de Vimeo-video waarin Annick Schreuder je begeleidt. Op je PC of tablet te bekijken, maar ook te casten naar je smart-tv.

Het tweede deel (Serveer!) is als pakket vergelijkbaa

Annick

Over

Annick Schreuder is wijnblogger (https://mijnwijngaard.nl) en één van de hoofdocenten van La Causerie. La Causerie is één van de grootste en meest bekende wijnopleiders in de regio Rotterdam. En als we mogen afgaan op de feedback van de vele cursisten, misschien wel de beste. Maar ervaar het zelf. Kom een wijnworkshop of wijncursus bij ons volgen, we geven ze op alle niveaus. Ook op het gebied van gedistilleerd- en biercursussen heeft La Causerie, zelfs landelijk, een goede marktpositie. Daarnaast organiseren we regelmatig inspirerende thema-avonden en masterclasses, veelal met gastsprekers.

Opleider:

La Causerie

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.