Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ilona

Den Haag

Kookworkshops

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie, Bij de cursist/leerling thuis

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 59,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mijn gerechten zijn ideaal voor een feestelijke en culinaire avond met uw vrienden, familie of andere gasten. De gerechten zijn geïnspireerd vanuit de Italiaanse en mediterraanse keuken. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van elk seizoen. De gerechten zijn een feest op het bord en natuurlijk heerlijk om van te genieten. U krijgt de uitwerking van het menu toegestuurd, zodat u en uw gasten de gerechten naderhand thuis zelf kunnen namaken.

Ilona

Over

Divertido is Spaans en betekent plezier en vermaken. Ik ben Ilona Clintjens en mijn passie is koken. Ik wil graag mijn passie delen in de vorm van kookworkshops. Het mooie aan het samen koken met een groep is namelijk dat het de mensen verbindt, dat gesprekken als vanzelf ontstaan en de sfeer aan tafel ontzettend gezellig is. Samen koken en eten aan één grote tafel is een feest. Een prachtige wijn hoort daar natuurlijk bij.

Opleider:

Divertido

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.