Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Tom

Den Haag

Kookkunsten naar een hoger niveau brengen

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 45,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ben je een ervaren amateurkok, die altijd op zoek is naar de nieuwste recepten en technieken. Of ben je een echte beginner en wil je graag leren hoe je jouw kookkunsten naar een hoger niveau kunt tillen? Tijdens deze kookcursussen in Den Haag, krijgt iedereen de kans om verborgen of vergeten kooktalenten te ontplooien. Maar het is niet alleen het resultaat dat telt, maar ook de weg ernaartoe.

Tom

Over

Onze kook en proefstudio is bijzonder gunstig gelegen voor culinaire genieters uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Als je voor de deur staat zul je het misschien niet zo snel verwachten, maar binnen gaat een waar culinair proefparadijsje schuil. Van sushi workshops tot wijncursussen, van wijnproeverijen tot kookworkshops in Den Haag, als je eenmaal de drempel bent overgestapt, dan worden je smaakpapillen op de proef gesteld en zal je culinaire kennis met verbazingwekkende snelheid toenemen.

Opleider:

Kook en Proefstudio Den Haag

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.