Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marleen

Den Haag

Keyboard- of pianoles

Muziek

Piano

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 13,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Je leert de muziek die je zelf leuk vindt. Je bepaalt grotendeels zelf wat je wilt leren. De pianolessen kunnen ook in combinatie met songwriting. We behandelen daarnaast algemene kennis en technieken, wat jouw spel op een hoger niveau zal brengen. Je leert omgaan met verschillende hippe sounds op het keyboard. Er wordt ook aandacht besteed aan het aansluiten van een keyboard op je laptop met bijbehorende muziekprogramma’s.

Marleen

Over

Marleen Hoebe is songwriter, zangeres en toetsenist. Na het afronden van haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam als Docent Muziek, schrijft ze nu veel voor haar eigen bands en doet ze studiowerk en vocals voor reclamemuziek. Met haar band A.ROSE maken ze alternatieve pop met analoge synths en elektronische beats en speelden ze onder andere op Noorderslag. Daarnaast staat ze veel op het podium als zangeres bij stand-up popband De Coronas, een coverband die elk nummer speelt dat het publiek ter plekke per telefoon aanvraagt.

Opleider:

Ready to Play

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.