Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ilenia

Italiaanse les op hoog niveau

Vreemde talen

Italiaans

Type cursus:

Bijles, Cursus, Lessen

Soort cursus:

1-op-1, Duolessen, Groepslessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de docent thuis, Online

Spreektaal:

Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Nederlands

Vanaf:

€ 50,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Italiaans, Spaans of Frans spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Italiaans kunnen uitdrukken.

Ilenia

Over

Mijn naam is Ilenia Lombardo en ik ben een enthousiaste, gekwalificeerde taaldocente met als moedertaal Italiaans. Ik ben tweetalig Spaans-Frans met een hoge kennis van de Engelse taal. Ik heb mijn universitaire studie in Italië en in Spanje gevolgd en heb vele jaren in Frankrijk gewoond. Ik ben geboren in Italië, maar sinds 2009 woon ik in Nederland. Ik heb al meer dan een decennium ervaring met privé-onderwijs en individueel onderwijs aan kleine groepen volwassenen en kinderen. Ik geef bovendien lessen aan buitenlanders die basis Nederlands graag willen leren en Engelse lessen aan hen die hun Engels voor het werk of anders graag willen verbeteren.

Opleider:

Taalcentrum Kosmos

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.