Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mignon

Den Haag

Interieurstyling cursussen

Ambachten

Binnenhuis architectuur

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 97,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Met de live cursus leer je zelf je eigen interieurplan te maken. We begeleiden je door het hele proces, maar de uitvoering doe je zelf. We geven deze cursus in kleine groepen*. Voordelen daarvan zijn dat het ontzettend gezellig is, je kunt leren van elkaars ervaringen en je kunt elkaar ook inspireren.

Sinds 2017 hebben we ook onze 8-weekse online interieurstyling cursus. Deze online cursus is hét stappenplan voor het realiseren van jouw droominterieur. Omdat deze cursus online te volgen is, kun je deze op je eigen tempo en lekker vanuit huis volgen.

Eind 2019 is daar de PRO interieurstyling cursus bij gekomen. Deze cursus is ontstaan vanuit de vraag van onder andere oud-cursisten die in interieurstyling hun passie hebben gevonden. Zij wilden dit het liefste professioneel gaan oppakken en konden daarbij wel wat hulp gebruiken. Met de PRO interieurstyling cursus leer je hoe je een interieurplan voor een opdrachtgever maakt én nemen we je ook aan de hand mee bij het opzetten van je eigen interieur bedrijf.

*Vanwege COVID-19 geven we de live cursus momenteel niet. We hopen jullie snel weer face-to-face te mogen ontvangen! In de tussentijd kan je eventueel de leerzame 8-weekse online interieurstyling cursus volgen.

Mignon

Over

Mijn naam is Mignon van de Bunt, interieurontwerper, stylist en founder van Love Your Interior. Het is mijn missie om jou te inspireren je woondromen waar te maken! Waarom? Ik vind het heel belangrijk dat jouw huis of werkomgeving een fijne plek is. Een plek waar jij je thuis voelt en je jezelf kunt zijn, zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Interieur is mijn passie en ik vind het superleuk dat ik anderen daarmee mag helpen. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt, want inmiddels ben ik alweer meer dan 15 jaar interieurontwerper, stylist en productdesigner. Ik houd me dagelijks bezig met het realiseren van de woondromen van mijn opdrachtgevers.

Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik workshops wilde geven. Dat heb ik in het verleden weleens gedaan, maar bij een workshop heb je helaas vaak te weinig tijd om écht tot de kern van het verhaal te komen. Om dieper op de details in te kunnen gaan.

De vraag naar workshops werd steeds groter en dus heb ik met mijn team in 2015 de cursus ‘Realiseer je woondromen, maak je eigen interieurplan’ ontwikkeld. Ik vind het namelijk superleuk om nieuwe mensen kennis te laten maken met het vak en mijn passie voor interieur met jou te kunnen delen.

Opleider:

Love Your Interior

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.