Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ana

Voorburg

Individuele Spaanse les

Vreemde talen

Spaans

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de docent thuis, Online

Spreektaal:

Engels, Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Privéles aan kinderen, jongeren en volwassenen
De lessen kunnen gegeven worden op de volgende niveaus:

Beginners
Intermediate
Gevorderd
Conversatie
Alle lessen worden gegeven op individuele basis (privé) in overeenstemming met het niveau van de cursist, om het maximale leereffect te bereiken.

Ana

Over

Ana Barrionuevo heeft mariene biologie gestudeerd en komt uit Ecuador. Ze woont sinds 2008 in Nederland en is getrouwd met Rik Pennartz. In Den Haag  heeft zij een diploma behaald in “Children & Development” aan het Institute of Social Studies. Ze heeft verschillende artikelen geschreven voor kranten en tijdschriften in Ecuador en de VS over ecotoerisme en de sociale problemen van kinderen in Ecuador. “Mijn passie voor het lesgeven in de Spaanse taal begon in de jaren 80 toen ik contact moest onderhouden met wetenschappers uit verschillende landen. In het begin was het lesgeven een hobby en ik begon me er steeds meer in te verdiepen. Nu heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als docente. Mijn persoonlijke doel is om mijn cursisten een goed niveau Spaans bij te brengen, zodat zij hun eigen ideeën kunnen realiseren op het gebied van toerisme, zaken of studies in de Spaanstalige wereld. Bovendien help ik mijn cursisten met veel plezier bij de voorbereiding van hun reizen naar Zuid-Amerika met praktische informatie over de mensen en de cultuur."

Opleider:

Spaanse Les Den Haag

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.