Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Soulstudio

Rotterdam

Hot yoga in vele vormen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Bikram Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 8,75

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens de yogaoefeningen verbind je de beweging met de adem. Hierdoor ontstaat er een diepere verbinding met je lijf en creëert het een diepere ontspanning. Door het vinden van balans tussen lichaam en geest kun je jezelf als het ware “resetten” en verminder je opgebouwde stress. Het beoefenen van yoga kan veel klachten verminderen of zelfs doen verdwijnen. Yoga helpt het lichaam te herstellen, te ontspannen en helpt je dichter bij jezelf te komen. Bovendien zorgen de verschillende yogaoefeningen voor een betere doorbloeding van het lichaam. De warmte afkomstig van de infraroodlampen versterken dit effect nog eens extra.

Soulstudio

Over

Soul Studio 010 bevindt zich in hartje Rotterdam en vormt een veilige en rustgevende haven voor jong en oud. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten Hot Yoga, Hot Pilates en Hot Smallgroup Workouts lessen. De lessen die wij geven zijn geschikt voor iedereen: je hoeft geen topsporter te zijn om onze lessen te kunnen volgen. Bij ons leer je op een andere manier naar de wereld te kijken, bouw je meer zelfvertrouwen op en krijg je een groter bewustzijn over wie je bent, hoe je bent en wat je wilt.

Opleider:

Soulstudio-010

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.