Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marloes

Rotterdam

Hatha yogalessen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Hatha yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De yogalessen worden gegeven volgens de traditie van Swami Sivananda. Tijdens de les komen verschillende asana’s aan bod. Asana’s zijn yogahoudingen waarbij het doel is een comfortabele en stabiele houding te vinden. Tijdens deze houdingen is het de kunst om te blijven ademen en de aandacht naar binnen te verplaatsen. Je wordt daarom aangemoedigd om jouw ogen te sluiten. Yoga is voor jezelf, jouw ontwikkeling en heeft niets te maken met de buren op de mat of jouw ego. De les wordt altijd afgesloten met een oefening voor diepe ontspanning.

Marloes

Over

Ik ben Marloes. Ongeveer 8 jaar geleden volgde ik een les poweryoga en sindsdien beoefen ik regelmatig yoga. Eerst was ik vooral geïnteresseerd hoe ik een krachtig lichaam kreeg. Ik gaf vier jaar lang pilates op verschillende sportscholen en leerden mensen hoe yoga het lichaam kan versterken. Langzaam merkte ik dat een krachtig lichaam niet mijn enige doel was. Ik was ook op zoek naar een balans tussen inspanning en ontspanning. Ik ging mediteren, leerde ademhalingstechnieken en verdiepte me in de mindfulness literatuur. Nu biedt mijn yogamat een veilige haven waar ik daadwerkelijk balans vind. Een plaats waar ik niet hoef na te denken en alleen kan ervaren. Gek genoeg kun je alle lessen op de yogamat ook meenemen naar het dagelijks leven.

Opleider:

Jyoti Yoga

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.