Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Natasja

Den Haag

Hatha yoga in Den Haag met Bliss Soul

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Hatha yoga

Type cursus:

Groepsles, Online les (groepsles)

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 11,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Yoga gaat wat mij betreft om het contact maken met je lichaam, ademhaling en geest. Een moment bewust stilstaan en weer helemaal thuiskomen bij jezelf. Zodat je daarna weer ontspannen en met hernieuwde energie de mat af kan stappen om je dag zo "net even anders" te beginnen of eindigen. Persoonlijke aandacht en een ontspannen, vertrouwde omgeving vind ik erg belangrijk.

Natasja

Over

Ik ben Natasja van Straaten en kom uit Den Haag. Mooie stad achter de duinen, waar ik ontzettend van geniet! Ik werk sinds mijn 18de in het vastgoed, maar merkte al gauw dat ik me niet helemaal thuis voelde in die enigszins ‘hardere, zakelijke wereld’. Na enkele jaren kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik was op zoek naar rust en ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk. Door te mediteren en het beoefenen van yoga werd ik me meer bewust van wie ik ben en wat ik wil bijdragen aan deze wereld.

Opleider:

Bliss Soul

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.