Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Margreet

Den Haag

Hatha yoga

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Hatha yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 4,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Voel tijdens je les de verbinding met de adem (pranayama), voel de verbinding met de houdingen (asana's) en ervaar dat yoga een beoefening is van lichaam, geest èn ziel. Yoga is een ontdekkingsreis waarin energie, kracht, aandacht, positiviteit, bewustwording, liefde, vrijheid en vertrouwen samen gaan. Yoga zorgt voor een ononderbroken slaap, een betere spijsvertering, een ontspannen hart en een lagere bloeddruk. Dat je van yoga óók lenig en soepel kan worden is een mooie bijkomstigheid. Yoga voelt compleet en maakt je meer blij en gelukkig!

Margreet

Over

Sinds 2006 geef ik met veel liefde en aandacht yogales. Mijn yoga opleiding volgde ik bij VIKAS; Sylvia Ekkers was hiervan de initiator. Zij was een leerling van Corrie Koot en Corrie op haar beurt was een leerling van Sri Swami Hridayananda Mataji: de naaste van Sri Swami Sivananda. Mijn moeder Bernadette volgde lessen bij Corrie Koot, volgens de yoga traditie is dat een bijzonder mooie lijn, van moeder op dochter. Sinds 2012 is ook mijn dochter Yara gecertificeerd Sivananda docent. Sinds 2010 geef ik maandelijks Yoga Nidra sessies in de Satyananda traditie, ook weer in lijn met de Sivananda stroming. Satyananda was een leerling van Sivananda.

Opleider:

Yogaplek

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.