Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marianne

Den Haag

Happy Baking cursussen en workshops

Eten & Drinken

Bakken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop, Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 25,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In de winkel verzorgen wij diverse cursussen van meerdere avonden die wij zelf ontwikkeld hebben. De – vernieuwde – basiscursus, de vervolgcursus, de suikerbloemen cursussen zijn hier voorbeelden van. Je kunt verschillende technieken bij ons leren om zo jouw kennis op taartdecoratie gebied te ontwikkelen. Naast cursussen verzorgen wij ook workshops van één avond. Op zo’n avond staat één of staan meerdere technieken centraal: modelleren, basis taart bekleden, icing spuiten…

Let op: in verband met corona-maatregelen worden op dit moment geen lessen gegeven.

Marianne

Over

De leukste winkel in Den Haag en omgeving voor alles op het gebied van bakken & decoreren. Volop inspiratie en deskundig advies! Deleukstetaartenshop Den Haag werd Happy Baking. Wat onveranderd is gebleven, is onze passie voor het vak, voor het adviseren van klanten bij het maken van hun eigen mooiste creaties, voor het helpen aan en inspireren tot de leukste ideeën voor taarten, cupcakes, koekjes en meer in elk thema dat je kunt verzinnen.

Opleider:

Happy Baking

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.