Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Natasha

Den Haag

Golfsurfen

Sport

Golfsurfen

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Vanaf:

€ 35,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Leren surfen bij Tasha’s surfcamp
Bij Tasha’s Surfcamp leer jij in een mum van tijd de basis van het golfsurfen. We hebben een goed lesplan ontwikkeld, waarbij je stap voor stap leert surfen. Met kleine groepen of privé, veel persoonlijke aandacht en een hoop lol maak jij je het surfen gauw eigen. Lessen kunnen gegeven worden in Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Natasha

Over

Neem surfles bij Natasha Smit! Zij is een ervaren surflerares die jou in Scheveningen graag leert surfen. Met al haar sport en surfervaring weet ze precies hoe ze jou op het surfboard krijgt!

Tasha’s Surfcamp is een kleine surfschool op het Zuiderstrand van Scheveningen. Persoonlijke aandacht en lesgeven in kleine groepen is voor ons belangrijk. We geven wekelijks surflessen en daarnaast organiseren we ook surf en yoga retreats.

De surfschool is opgericht door Natasha Smit. Zij speelde vroeger op hoog niveau waterpolo en heeft al 20 jaar lang haar hart verloren aan de zee. Aan het golfsurfen. Dat is haar grote passie en dat brengt ze graag aan haar cursisten over.

Nadat ze meer dan 10 jaar lang voor andere surfscholen had gewerkt, besloot ze om haar eigen surfschool op te richten. Het surfles geven kon persoonlijk, leuker en enthousiaster. En dat blijkt ook uit de positieve reacties van alle mensen die bij ons zijn langs gewerkt. Naast de surflessen in Scheveningen organiseren we ook surf en yoga retreats in Portugal, Marokko en Frankrijk.

Opleider:

Tasha's Surfcamp

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.