Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Santiago

Rotterdam

Gitaarlessen in Rotterdam door Santiago

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De gitaar is het meest veelzijdige instrument dat je kunt leren, of je nu klassiek, tango of rock wilt leren, in een band, als solist op het podium of gewoon bij het haardvuur wat liedjes zingen, het kan allemaal op de gitaar. Neem les en ervaar wat er allemaal mogelijk is!

Santiago

Over

Mijn naam is Santiago Lascurain en ik kom uit Mexico. Ik ben in 1998 afgestudeerd aan het Conservatory of Music in San Francisco (VS). In 2005 ben ik naar Nederland gekomen om masteropleidingen te volgen aan het Conservatorium Maastricht bij gitarist Carlo Marchione en aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij gitarist Enno Voorhorst. Sinds 2009 woon ik in Rotterdam.
Inmiddels geef ik al 12 jaar privé gitaarles aan studenten van alle leeftijden, met verschillende achtergronden en doelstellingen. Sinds 2009 geef ik ook privé gitaarlessen aan The British School in The Netherlands te Voorschoten.

Opleider:

Muziekcentrum Rotterdam

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.