Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Aafke

Den Haag

Gecombineerde Leefstijlinterventie

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Lifestyle

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Volwassenen

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Gecombineerde Leefstijlinterventie is een programma over voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en gedragsverandering dat bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken. Het programma bestaat uit een basisprogramma van 9 maanden en een vervolgprogramma van 12 maanden. In totaal krijg je 2 jaar begeleiding van jouw leefstijlcoach. Voor deelname aan het programma heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Op https://www.laaf.nu/9-algemeen/40-gecombineerde-leefstijlinterventie lees je aan welke criteria je moet voldoen voor deelname.

Aafke

Over

De persoon achter Leefstijlcoach AAF is Aafke Buitelaar. Bij Leefstijlcoach AAF kun je terecht voor coaching en begeleiding op het gebied van gezond leven. Mijn motto is gezond genieten en bewust bewegen op een Puur Gezonde manier. Geen ingewikkelde crashdiëten of 4x per week afzien in de sportschool. Nee, mijn ervaring is dat je met gezond en ontspannen leven op een manier die bij jou past veel meer bereikt! Je voelt je fitter en energieker en staat achter de keuzes die je maakt. Leefstijlcoach AAF kan je helpen jouw richting te bepalen. Een persoonlijke benadering, in combinatie met veel kennis en ervaring over voeding en bewegen helpen jou je doel te bereiken.
Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk coachingstraject, de gecombineerde leefstijlinterventie COOL, en gezinscoaching voor gezinnen met kinderen met overgewicht.

Opleider:

Leefstijlcoach AAF

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.