Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Daniëlle

Den Haag

Ga voor een 9+ lifestyle

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Lifestyle

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Bij de docent thuis, Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 19,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We geven meerdere soorten lessen:
- Bootcamps (buiten)
- Smallgroup training (buiten)
- Personaltraining (binnen)
Wil jij fit worden, afvallen, spieren kweken of gewoon lekker sporten in groepsverband of liever alleen? We zullen samen werken aan jouw doelen!

Daniëlle

Over

Ik ben Daniëlle. Ik ben 29 jaar oud en ik heb eigenlijk altijd wel liefde voor sport gehad. In de pubertijd is dit een tijdje wat minder geweest, waardoor ik niet meer tevreden was met mijn lichaam! Ik heb toen het roer omgegooid en zelf een personal trainer gezocht.(inmiddels alweer 9 jaar geleden). Ik wilde steeds meer weten en leren over voeding en sport.
Ik heb mee gedaan aan bikini fitnes wedstrijden, maar ook aan crossfitwedstrijden. Dus ik weet als geen ander hoe het is om keihard te werken aan je lichaam.
Ik heb meerdere sportopleidingen gevolgd: bootcamp opleiding, fitvak A en B, perfect performence en crossfit level A.
Ik ben afgestudeerd als diëtist en vind dit de perfecte combinatie om mensen aan een gezonde leefstijl te helpen. Niet alleen sporten en "gezonde" voeding is belangrijk. Ook de mindset moet goed zijn en hier hoort genieten ook bij! Een 9 plus geven aan je leven is niet alleen sporten en "gezond" eten, je moet in alles je leven een 9+ kunnen geven. Hier kan sport/voeding en daardoor een fit lijf zeker aan bijdragen!

Ik probeer de groepslessen altijd uitdagend te maken en dat het voor iedereen haalbaar is om mee te doen. Er worden in de lessen altijd opties gegeven , zodat gevorderde sporters en beginners mee kunnen doen aan de les!

Opleider:

9pluslifestyle

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.