Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mike

Voorburg

Essential Voorburg

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 5,55

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Essential biedt verschillende yoga vormen aan. Om bekend te raken met de verschillende stijlen en zeker te weten dat je een les vindt die bij je past, ga naar de stijl omschrijvingen hieronder. De lessen zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Alle lessen die op ons rooster worden aangegeven zijn geschikt voor beginners. Als je niet zeker weet welke stijl te kiezen, kan je ons altijd om advies vragen.

Mike

Over

Welkom bij Essential Voorburg; een yoga en movement-belevenis in een prachtige ruimte op de Rembrandtlaan. In 2019 opgericht door Fysiotherapie Mike Soyer uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel. Het lijf beweegt vaak te weinig en het brein krijgt onvoldoende rust, wat kan voortvloeien in mentale en fysieke klachten. Kom de studio binnen, laat de buitenwereld achter en dompel jezelf onder in de goede vibes die Essential te bieden heeft.

Opleider:

Essential Voorburg

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.