Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bibi

Den Haag

Engelse les voor kinderen

Vreemde talen

Engels

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Kinderen (tot 18 jaar)

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands, English

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We volgen een speciale syllabus die studenten de basisprincipes in het Engels leert. Dit is als een springplank naar vervolgonderwijs. Deze gecombineerde activiteiten zullen helpen om goede etiquette te stimuleren en basisvaardigheden op te frissen, terwijl je de Engelse taal leert. Activiteiten voor de lessen hebben op een leuke manier betrekking op motoriek en coördinatie.
We zijn bekend met en ervaring met het Nederlandse onderwijssysteem op alle syllabus-niveaus van hun curricula, daarom biedt ELS een snelle en aanpasbare aanpak.

Bibi

Over

Bibi Asheba werd geboren in Berbice (voormalig) Brits Guyana, Zuid-Amerika, en studeerde onder het Britse onderwijssysteem. Ze werkte ongeveer 10 jaar in het bedrijfsleven voor internationale bedrijven in Nederland.
Na verschillende vrijwilligersfuncties begon ze met lesgeven, wat haar passie is en nu 10 jaar beoefent. Ze werkt momenteel op een Senior School.

Opleider:

The English Language Society

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.