Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Zekiye

Den Haag

Engels les/ Turkse les

Vreemde talen

Engels

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Bijles, Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de docent thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Engels

Vanaf:

€ 30,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik heb 10 jaar leservaring. Ik heb gewerkt als studentendecaan. Mijn niveau Engels is vrij hoog. Ik heb Engels gestudeerd aan Hogeschool Utrecht. Ik ben ook een native speaker Turks.

Zekiye

Over

Ik ben Zekiye Irmaklıoğlu, ik ben 38 jaar oud en ik kom uit Turkije. Ik heb filosofie gestudeerd, eerst op Bachelor en vervolgens op Master niveau. Ik heb zeven jaar ervaring als docent filosofie, logica, sociologie, psychologie en student counselor. Daarna ging ik naar Londen om mijn Engels te verbeteren. Ik heb ook in Londen les gegeven (Turks). Vervolgens kwam ik terug naar Turkije en daar begon ik als docent Engels. Ik heb 3 jaar in het voortgezet onderwijs Engelse les gegeven. Ik heb eerstegraads bevoegdheid. Ik kan goed met de studenten en hun ouders overweg, Ik heb brede ervaring op het gebied van counseling en begeleiden. Naast het lesgeven heb ik studenten ook advies gegeven met betrekking tot vervolgopleidingen.Ik ben nu drie jaar in Nederland. Ik heb op de Universiteit Leiden en op de Hogeschool Utrecht met goed gevolg Nederlandse taal lessen gevolgd. Ik ben geslaagd voor NT2-B2 examen. Ik studeer het deeltijdprogramma Docent Engels op de Hogeschool Utrecht (1 dag per week- Donderdag). Het liefst leer en werk ik tegelijk.

Opleider:

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.