Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Anita

Nootdorp

Easyflow yoga

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Easyflow is een vorm van yoga gebaseerd op de poweryoga maarin eenrustiger tempo.
Het is een dynamische vorm van yoga waarbij de houdingen elkaar opvolgen in een rustige flow. Alle houdingen worden aan elkaar verbonden, de beweging en de adem zijn hierbij op elkaar afgestemd. Er ontstaat ruimte voor het lichaam om te ontspannen en zo wordt ook het denken rustiger. De les heeft een duidelijke opbouw vanuit een rustige start, door naar wat krachtiger houdingen, vervolgens langzaam afbouwen met zittende en liggende houdingen naar uiteindelijk Savasana; de ontspanningshouding.

Anita

Over

Zo’n twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga tijdens de zwangerschap van mijn oudste. Tijdens die eerste lessen is mijn liefde voor yoga ontstaan! Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een opleiding te gaan volgen. Zo kwam ik bij Tonnie Goes in Montfoort en heb ik na een intensief jaar in 2010 mijn Easyflowyoga diploma gehaald! Hierna ben ik direct gestart met het geven van yogalessen in de Cultura in Nootdorp,nu dus al zo’n 9 jaar.

Opleider:

Yoga Feeling

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.